Marlies’s ervaring met Offerteplanet

Door mijn nieuwe overkapping kan ik nu droog in de tuin roken

Mijn naam is Marlies en dit is onze overkapping, mijn partner en ik zijn rokers maar wij roken nooit binnen dus als gevolg hadden wij altijd dat we buiten moesten staan met een paraplu en een dikke jas aan om een sigaretje te roken. Nu kunnen wij gewoon lekker de overkapping daar voor gebruiken en ook nog eens meer van de tuin genieten!

De offerte van Offerteplanet was gelijk helemaal compleet

Zelf had ik Offerteplanet gevonden door middel van het internet nadat ik al maanden aan het zoeken en vergelijken was van wat de mogelijkheden zijn. Want ik wilde graag een afstand van 6 meter benutten voor de overkapping en het liefst zonder een derde paal in het midden. Toen kwam ik op Offerteplanet uit en die offerte was gelijk helemaal compleet inclusief montage en alles erop en eraan.

Na het bezoek van de showroom was ik gelijk overtuigd

Ik wist meteen het totaalbedrag en had geen onaangename verrasingen. Zelf heb ik heb contact met elvis opgenomen naar aanleiding van de offerte die ik ontvangen had en ik zag dat er een showroom was in Den Bosch wat niet heel erg ver van mij vandaan was. Nadat ik in de showroom ontvangen werd in de kon ik gelijk een aantal overkappingen zien. Een maand nadat ik de offerte ontvangen had stond de overkapping al in mijn tuin precies zoals ik in gedachten had.