Bert’s ervaring met Offerteplanet

Door de overkapping hoef ik ‘s winters me tuinmeubelen niet te verkassen!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Bert ik ben 72 jaar en ik ben al 50 jaar gelukkig getrouwd. Sinds kort heb ik een hartstikke mooie overkapping, gekocht via Offerteplanet.

Ik had een overkapping nodig omdat mijn vrouw dit graag wilde. Zij vond het irritant dat we elke winter de tuinmeubels moesten verplaatsen naar de schuur. Wij zijn dan ook al op leeftijd en dan word dat eenmaal wat lastiger.

Door Offerteplanet heb ik behoorlijk wat geld en tijd bespaart

Zelf had ik meerdere offertes aangevraagd en ik merkte toch wel dat Offerteplanet er een stuk voordeliger uitkwam. Andere bedrijven waren toch al gauw een รก twee keer zo duur dus vandaar dat wij toch voor Offerteplanet hadden gekozen. Naast de scherpe prijs voelde het ook allemaal vertrouwd vanaf het eerste uur. Ik durf niet meer met mij leeftijd met iedereen in zee te gaan. Je hoort tegenwoordig zulke enge verhalen, vandaar dat ik naar een partij zocht wat goede recensie had en ook echt een bedrijf is inplaats van een ZZP’er met alleen een bus en zonder vestiging.

De Snelle afhandeling en levering was voor ons doorslaggevend!

Na acceptatie kreeg ik al snel contact met de jongens. Vervolgens stonden binnen een no-time de monteurs voor de deur om de overkapping te monteren. Ik merkte dat de monteurs wisten waarmee ze bezig waren en dat het echte vakmannen waren.