EXTRA OMZET?

Wij genereren voor je dagelijks kwalitatieve leads

Ontvang de juiste leads

Wij bieden gekwalificeerde prospects aan die concrete interesse hebben in jouw specifieke producten of diensten.

Doordat wij gericht de voorselectie maken van prospects en deze vervolgens scores krijgen binnen het algoritme weten wij precies hoe warm de prospect is. Wij kunnen middels deze slimme software precies matchen met onze aangesloten professionals.

Doelgerichte campagnes

Belangrijk om te weten is dat onze campagnes niet massaal zijn maar doelgericht.

Wij werken alleen met de allerbeste professionals die garant staan voor de beste kwaliteit. Voor bedrijven die zich willen aansluiten bij Veranda Planet, gaan onze match-professionals eerst kijken of je producten en diensten geschikt zijn voor onze platforms en hoe hoog de hit ratio vervolgens is.

De voordelen op een rij

De meest gestelde vragen

Wanneer je aanmeld als bedrijf gaat onze specialist samen met jou een intakegesprek houden. Er wordt samen gekeken wat je wensen zijn en of je product/dienst ook geschikt is voor Offerteplanet.nl. In de meeste gevallen kunnen wij bedrijven uit verschillende branches voorzien van leads.

Wij hebben veel verschillende gerichte subpagina’s online staan waar wij leads mee aantrekken. Voor sommige bedrijven draaien we ook exclusieve campagnes. Je moet hier denken dan aan social media, forums en landingspagina’s.

Dit is afhankelijk van je eigen opvolging. Wij sturen slechts de lead door naar jou. Jouw bedrijf is dan verantwoordelijk voor het verkoopgesprek en de afhandeling. Maar omdat de leads exclusief zijn kun je een hoog rendement behalen. Wij zien dat de meeste bedrijven 1 op de 3 leads scoren. Bij de intake gaan we hier dieper op in.

In eerste instantie gaan wij ook niet van een directe verkoop uit. Veel leads komen met een concrete behoefte voor je product/dienst. Dit wil zeggen dat de lead een afspraak wilt maken met jou bedrijf of een specifieke offerte wilt. Bijvoorbeeld voor autobedrijven hebben we campagnes waar wij de leads sturen om een proefrit te maken.

Om deel te nemen aan offerteplanet.nl is het belangrijk dat je bedrijf voldoet aan de volgende punten:

– Kamer van koophandel inschrijving
– Professionaliteit & Garanties.
– Niet te veel negatieve reacties.
– Iemand de leads kan opvolgen.

De prijs is afhankelijk van de branche en welke type leads jij in geïnteresseerd bent. Bij een intakegesprek gaan we samen afstellen wat voor type leads jij nodig hebt en voor welke prijs.

Wij gaan van een minimale afname normaliter van 15 leads per maand. Dit is ook afhankelijk van het product of dienst. Dit kunnen we samen bespreken.